Häst.

I onsdags var jag och joanna ute och tog en öl på världens med Alvar, mycket trevligt. mycket konversaton. På vägen hem gick vi och pratade om mat hela vägen så vi blev fett jävla spontana, helt galna och barra drog till Max och barra åt sönder!!!!!!
Vi pratade om livet, som minst sagt flyter på för både henne och mig för tillfället, satt och babbla i mun på varandra med lyckorus hur länge som helst :) Och så kom konstaterandet fram att snart måste ju nästan någontin gå åt helvete, för så här lycklig får man inte vara.
mycket riktigt. Det någontingen kom för mig dagen efter. jag fick sparken från min praktik för att jag kom en timme försent, nu sitterjag här med 200p IG och inget att göra Ons, Tor, Fre (som vilket iofs är ganska skönt). men jag har lite panikångest över alla ämnen jag ligger efter i och min 36% höga närvaro, hade ingen aning om att det var så lite och allt kom som ett slag i ansiktet samtigit som prakitk-incidenten skedde. Ussss. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu. Spenderade iaf hela fredagen till att plugga.
Lördagen var iaf skitmysig och lite Skön distrahering från all panik som surrar i mitt huvud annars just nu, var med Rasmus på julbasaden på waldrof haha och sen hos hans fader, drack lite öl och kollade på eragon. eller dom kollade på eragn, jag sov på rasmus. hans farsa och min kände tydligen varandra sen dom var små, skojsigt. Igår följde han med hem till mig, sen såg vi på en av hans favorit filmer, true romance som nu kanske är en av mina med. Idag ska jag: Plugga. Träffa Joanna. det längtar jag efter så jag får prata ur mig lite. kiss och bajs

.

"ska jag visa med händerna hur kär jag är i dig? Runt jorden"

iv'e gone to the lake och fire and fry


changing of the seasons

du är finast. har haft kanske dom bästa dagarna på länge! men jag besparar mig lite med berättandet tror jag, jag vill inte att det ska bli att jag sitter och överdriver och förvränger för att visa hur fin du är och hur mycket jag tycker om att vara med dig. (och det skulle sluta så för jag skulle aldrig med nöjd med hur jag fick det att låta och späda på lite till och ändå inte komma i närheten..),
det trivs bäst nog mellan oss :)
sprudlar iaf av lycka av alla små saker du gör, som att du bjuder med mig hem till din fader för att dricka öl och äta och "bara för att du vill presentera mig", "och först kan vi gå på jul-basaden, om du vill följa med, jag skulle vilja det, det är jättemysigt där"
Och även fast jag borde tycka det är jobbigt, älskar jag att jag känner mig så oerfaren och nästan korkad tillsammans med dig. Äntligen! och ändå ser du inte ner på mig, utan bara ler och skrattar åt mig, vill visa mig istället.. vilket får mig att känna mig ännu mindre haha.. men ja, det är skönt att kunna jämföra psyke, och att kunna snacka hela natten och ha turen att hitta någon som faktiskt är intresserad och blir lika fångad i det som jag.. prata tills man somnar i mitten av samtalsämnen utav utmattning.

"Det är charmigt hur du alltid kommer in på sidospår när du ska berätta saker, du blir så ivrig, sen när du har berättat färdigt om alla sidospår så kommer du på att det var något som du skulle berätta från första början men du kommer inte ihåg vad, och då ser du verkligen sådär jätte bekymmersam ut haha"

åh jag vet inte jag tror jag är lite kär..
haha och nu gör jag precis det som jag började inlägget med att skriva att jag inte skulle göra.. en smart tjej ronja. äsch :) jag är glad! det är nog väldigt ärligt skrivet :)

Om två timmar ska jag till jobbet och drömma mig bort bland all stressen.. :) komma hem kl. 5, decka bland massor kuddar som luktar joanna, gå upp. strunta i att jag bord plugga, åka till jesper, krama honom i fem minuter minst. spela massor och göra dreads.
och Joanna, du är den finaste vän man kan ha. jag älskar dig,

Ane Brun - changing of the seasons - LYSSNA, but dont fall asleep

someone new

fyfan. jag vet inte vad det är med mig.
jag stortjöt när calle och mariette i idol körde sin duo, dom var så jävla fina tillsammans och jag lite småkär i båda två som personer, dom sjöng så jävla fint, jag sitter fortfarande och lipar..helt sjukt
det var så jävla vackert, när man bara kan vekigen lyssna och det är som en enda perfekt instrument, ett tonspel
jag dog..
Calle med kompis hahahah.. söt

fetfredag

MARÄNGSWISS <3<33<3<33<3
mmmmmmmmmm
chokladsås och grädde tillsammans kan aldrig bli fel,
passade på att smygköpa lite chokladpudding samtidigt hihihih Buwsigt

Draft: Nov. 12, 2009

Igår fick jag en mindre ångestattack över hur jag ska hinna med allt. hinner gör jag ju defenetivt egentligen men jag måste fan hinna leva lite med, när man har fööör mycket i skolan, när ingen utom jag handlar mat hemma, när jobbet inte är roligt, när man inte har en stans att slappna av på. Längtar tills lördag natt, så jävla mycket nu det är typ det ända jag tänker på, det är min motivation till att jobba ännu mer och bli klar med allt innan lördag natt så jag kan ägna mig åt dig på lördag natt.

Ful är du också, det är ingen som tycker om dig

Joanna säger: öh kan du ta med dig toa papper när du kommer för jag är så jävla bajsnödig men jag kan ju inte skita för jag har inget papper

alltid lika söta telefonsamtal.
och igår var hon jättesöt och bjöd mig på mat på resturangen + fixade mat låda åt mig på praktiken :)
nu ska jag hem och våldgästa henne lite, jag är på prat humör! haha joanna får alltid lida när jag tar ut mina behov och går lös i några timmar med massor psykologiska snilleblixtar jag fått under dagen. men nu spelar hon zelda så det kan kanske gå att göra en deal. jag pratar hon spelar zelda.
sen blir det jobba till 4 sen blir det joannas soffa kl 5. sen upp till praktiken(y)
Jag borde plugga nu.

Styrde världens med elin förut idag också, det var mysigt. där var det faktiskt för en gångskull hon som babblade lös :D är glad för dig skull :) och kaffe<3 jag börjar bli mer och mer beroende av kaffe. det är gött samtidigt som det är jobbigt då jag hatar att vara beroende av saker. mmmmmmmmmmmmm kaaaffe
min ekonomi för denna månad ligger nu på 20 kr och några kr,
mitt kanske intressantaste inlägg. sov gott!

nutshell - unplugged

Håller på och sätter ihop en spotify playlist med ballader och lugna låtar som jag tycker om, jag har alltid tänkt att det knappt finns några, men det finns en hel del ändå.. det blir jävligt nice faktiskt.
släpper den här sen när det är klar !

Idag är jag inte i skolan pga min uppsats som fortf inte är klar.. snart ligger jag väl uppochner i rester.
i dont get me
ska gå på fotolektionen nu iaf. dom har jag adrig några rester i, skuuuuumt

kapten stofil

haha, igår släppte jag oväntat fika med cissi, tjulle och heidi. det var en mogolid tjej som gick runt på stan och verkligen skrek asförbannad att någon skulle köpa "hennes jävla fat" annars skulle hon kasta det i backen. vi tjöpte den tilslut eller tjulle lyckades ragga till dig det helt gratis.
nu ska jag skriva mina uppsatser som jag sagt i två veckor.

Down by the river i shot my baby

idag har det regnat ute.
jag är lite bitter och sjuk och höstig.
hade jag inte varit bitter och sjuk och höstig hade jag tagit med mig någon och gått ut och hoppat i vattenpölarna.
det var länge sen jag hoppade i vattenpölar
och sist var jag full.. det var mysigt

åh jag vill bara att det ska bli vinter och massor snö så man kan ha på sig mössa och vantar och halsdukar, och gå runt och knarra, och kolla på film under massa täcken, och göra varma drycker, choklad med grädde och chokladsås eller chailatte..

jag skulle nog allt behöva lite sällskap

damn

jag är värsta tänkarn, som har tappat förmågan att formulera mig.
tror inte jag har haft så många nya tankar i huvudet och funderingar och nya saker som känns väääldigt intressanta på länge och väldigt mycket har gått upp för mig på sista tiden.. men det känns ändå som det finns mycket mer innan jag förstår, känns som att det är lite far away och jag kan inte förklara någonting, kan inte greppa det.
allt handlar ju egentligen om att formulera sig. kan man inte det spelar det ingen roll hur smart man är.. omvärlden kommer aldrig få reda på det ändå.. och folk som är super intelligenta men socialt efterblivna räknas ändå som korkade.. så ja.

men det känns härligt ändå. trots detta handikapp. som ett uppvaknade, för det är jääääävligt skönt att slippa gå runt och känna sig likgiltig till allt, det har faktiskt varit så rätt länge för mig, har haft allting på ett avstånd ifrån mig och inte riktigt tagit in någonting ordentligt, därför inte behövt känna på några känslor. och det har jag inte gjort med flit, det har bara varit så... jag har inte velat ta in massa nytt i mitt liv för rädslan av att kanske misslyckas att anstränga sig och inte duga till osv all den pressen och ångesten man kan känna över att inte duga till. det kändes som jag nöjde mig med livet som det var, inte riskera massa jävla problem här inte. jag är ju bra på det jag gör nu.. och vad fan är det?
men det har släppt för ett år sen när min lilla depp period gick över, det är Så värt att vara osäker på saker, ny, och nyfiken, kanske göra bort sig totalt för man seeer saker och upplever saker. lever lite, allting är inte likgiltigt, och du kommer aldrig veta allt. man lär sig tills man dör. vadfan liksom ofta man inte ser dum ut när man går runt och tror att man upplevt allt redan och vuxit ifrån alla andra.. för jag tror det var det jag trodde lite... och det om Något är störande. såna människor vill man bara slå på käften. visst kan jag känna så fortfarande ibland, gammal, men det kan väl alla i vissas sällskap och i andras gör man inte det. jag är nog ganska barnslig för det mesta haha

Och idag var alla på ungdomsmottagningen haha. träffade bla sofie där och frågade vad hon skulle göra där
men nä hon bara hängde där, ragga lite brudar sa hon
chill! kanske man skulle pröva nån dager haha - just kidding! nej men ärligt

this is halloween

Sjuklingen säger Tja.
Fa-an vad sjuker jag har varit nu i två dagar. joanna med. första dagen jag kan stå upp idag wOHO har haft tid att titta på massor filmer iaf, såg en film som hette cashback som nog egentligen var ganska tråkig men jag tyckte det var så skön stämning på filmen så hade kunnat ligga och kolla i timmar om den hade varit så lång. har också glott på Reservoir Dogs, mamma mia(dålig men kan tänka mig att joanna skulle tycka att det var bra), max payne(dålig), enternal sunshine of the spotless mind(den var redigt bra, kanske för att kate winslet är så jävla snygg och bra skådis och jim carrey med.)

helgen var iaf redigt fin :) det var härliga personer på besök och har bara myst sönder, skrattat, spelat gitarr, sjungit, målat varandra fint och sovit på golvet. nu ser det ut som helvete i joannas lägenhet.
Och NU ÄR DET SÅ att det har hänt en real bad thing här i mitt och joannas liv. det rliga är att det faktiskt har hänt samtidigt, och oss båda. det här är vad gud menar med en av dom sju dödssynderna ÅTRÅ. för just nu känns det fan som en dödssynd.. och det finns en till grej som har med åtrå att göra, som jag tänker på varje dag men jag är för fan för feeeeeeg

och jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig. vill bara ... öksjfksaj!!!!!!

RSS 2.0