det är dina egna fel du kritiserar, ingen annans

Vad himla viktigt det är att identifiera sig föresten. och om någon annan gillar samma saker, eller har samma stil, så blir det jävligt jobbigt, inte kul, för då måste man antingen bråka om vem som är mest true, eller hitta en annan helst lite bättre person att vara. 
Känns rätt skönt att jag ska råplugga teater i ett år och kommer att vara så identitetsförvirrad som det går att vara.
Jag och personen jag är kär i skilldes åt på skogsröjet idag. Jag kommer sakna ditt närvande lugn din ärlighet busighet och godhet..



finaste du! 

Jag har verkligen inte kunnat släppa tanken sen den kom till mig en natt och knackade på, eller rättare sagt, jag får den bekräftad hela tiden; att människor verkligen dömmer alla andra efter sig själva.
männiksor tror att alla andra funkar precis som dom själva gör, tänker precis som dom själva gör, i grund och botten men att man väljer att agera på olika sätt. Om jag beter mig på ett visst sätt när jag är sur, så tror jag att om någon annan beter sig så mot mig så är den sur, fast den personen kanske inte funkar som jag, den personen kanske bara var tankspridd eller what so ever.
Och folk som snackar mycket skit om andra, är oftast dom som klämmer ur sig "Jag hatar folk som snackar skit! det är det värsta som finns." Ingen gillar folk som snackar skit, skillnaden är bara att vissa människor tar inte förgivet att alla runt omkring går och snackar skit hela tiden, för att dom själva inte beter sig så, så det är inget självklart beteende.
Godtrogna människor, som inte tror något ont om någon, som alltid vill hjälpa till och finnas där, tar förgivet att folk är goda och underbara människor som inte gör något ont utan anledning, men blir oftast utnyttjade och trampade på, för att dom inte kan förstå hur en människa kan vara ond, för att dom själva har så stora hjärtan.

Don't fear misstakes, there are none.


En kaktus reste sig och sa;

har egentligen tusen saker som jag vill skriva om här men det är så mycket så jag vet inte vart jag ska börja, och vet inte hur jag ska kunna koncentrera mig och lägga ner tid.
Första dagen på Marieborg idag. ser ut som att vi blir världens gulligaste klass. Vi ska starta ett proggband. som länge länge varit min dröm. ett kasst proggband dock eftersom ingen kan spela haha.
Jag flyttar till kollektivet i Januari. SÅ JÄVLA SKITFÖRBANNAT ASSKÖNT. 
Rasmus flyttar till Nyköping på måndag...
Vi får dock skogsröjet tillsammans. 
Det här året kommer bli så skumt, så mycket nya förväntningar, och så mycket som kommer bli helt galet, men mycket jobbigt och väldigt mycket val. och ansvar.

RSS 2.0