grattis mammsen sa ja ju för fan

Idag fyller min mamma år, så håller på och städar och ska laga pizza och göra chokladpudding och köpa öl till oss :)

det är som rock n roll, fast lite tyngre

sitter hemma hos farsan och glor på rådjur som skuttar förbi utanför fönstret, massa rådjur, as ballt. Om man ska dra ett djurskämt om rådjur, så är det djuret som inte gillar tillagad mat. (hahahahha)

på tal om 70tal kan jag dela med mig av låten som gått på repeat på morgonkvisten.

http://www.youtube.com/watch?v=BFNlWBtznBo


trevligt att ha en inspirerande pojkvän!





när vi va i stockholm

horse

idag feels like en bra dag. vaknade av en kärleksförklaring:):):) och pigg som en gnu. Joanna och viktor har bjudit dit mig på nybakta bullar(mmmmmmm buullaar) sen blir det nog att svänga förbi malin och hälsa på lite gammalt folk, sen kanske förbi cissi :), sen till hugo dit kanske alla jag känner ska Just idag. :)!
HAHA och igår gjorde jag en så jävla pinsam sak. blev hembjuden till matte, dennis och dexter där jag inte har varit på kanske ett år.. ? Så elin skickade koden till mig på sms, sen kollae jag inte så noga på dörren för jag visste ju att dom bodde på högersidan, så jag plingade på. Dörren öppnas av en kille som jag känner igen väl, men inte kan placera, så jag antar att det är någon av deras gamla polare som jag träffat förr och säger: Tja! och går rakt in och börjar ta av mig skorna. Killen stå och råglor, så jag garvar lite och säger: hur är läget? känner du inte igen mig?

Han säger: jooo.. ehmn. men vad fan gör du här? 
Jag: jag ska träffa elin och dennis och dom.
Han: dom är inte här..
Jag: haha säkert. skitkul.
Han: jag lovar, öh, kom in och kolla om du vill.
Jag: haha, fast dom är ju här, jag har skickat sms med dom i en timme, sluta driv
Han: kom och kolla då!
Jag: jaha men vart är matte då?(matte äger lägenheten)
Han: mattias wennermark?
jag: ja?
Han: Har du testat en trappa upp kanske?


hahahahhaa. och jag fattade inte varför han glodde så jävla mycket, haha sen stod vi och skrattade skitlänge, det visade sig att vi hade jobbat tillsammans på XLNT för ca 3 år sen. 

don't

jobbigt men skönt att skriva blogg när man är sur/ledsen/allmänt på pissigt humör. eller osäker är jag nog mest nu, någon slags beslutsångest. och vore skönt om man för en gångs skulle kunde vara riktigt jävla as självisk och bara göra det som är bäst för en själv. "varför ska jag anstränga mig för den och det, om jag själv ändå bara mår piss av det?" alla andra verkar ju kunna tänka så lätt som en plätt så förstår inte vad problemet är för mig. 
Jag ska nog försöka. att bara göra det jag vill, för att anstränga sig för andras skull när dom ändå bara ser misstagen man gör och inte ansträngningarna, och inte ser att dom själva sitter och gör samma saker som dom stör dig på hos andra, är jävligt ovärt.
Klaga på andra jämt, på andras beteenden och lägga ner onödig energi. 
grejen är att man dömmer nästan alltid andra människor efter en själv, hur man själv funkar. man stör sig när andra människor har uppenbara Fel som man känner igen och inte gillar hos sig själv.
tycker folk borde lägga sin energi på sig själva och försöka se sina egna fel innan dom ser ner på andra, 
men det kanske är för smärtsamt.

why wont you ever know, that i'm inlove with you

på sista tider har jag varit kreativ för tusen personer. + jag har kommit på hur oväsentlig omvärlden är när man ligger och kollar in i dom varmaste ögonen i världen. hur skönt det är att slippa bry sig om allt annat. tagit ett stort steg i trappan som är min medvetenhet.
ae jag är så jävla poetisk. jag blir så stolt över mig själv.

    

Understanding is missunderstood

Nu sitter jag nere hos joanna, fasst hon vet inte om det. hihi busigt. men dom jävlarna dushar ju fan i flera timmar, jag var nere här för typ två timmar sen och då dushade dom då med..... jag har nallat ett päron ur deras fruktskål i protest! Idag har jag sökt jobb, vågar inte riktigt hoppas på att få det, men det skulle verkligen vara drömmen jusst nu. Sen har jag fyndat ganska bra på stan, hittade en asskön tröja för 45 spänn en brun med knappar och sen en grön dreadsschal.
Jusstdet, en helt vanlig skön tjej cissi fixade mina dreads för några dagar sedan, nu har jag nästan ett fullt huvud :D sen tog vi en öl på världens och snackade bajs. jag hade nstan glömt hur öl smakade.

Och jag ringde killen jag ligger med nyss. han sa: vad fan nu förstörde du ju min "Bra pojkväns poäng" som jag hade tänkt ta, jag hade tänkt ringa dig ikväll ju.
En fin kille det där, ringer tillochmed ibland! sen pratade vi om låtskrivande och risgrynsgröt med saftsås och om vad som inte är gott på pizza jättelänge. jordgubbsyoghurt med klumpar i trodde jag. det skönaste som finns är att vara så jävla trygg som det här. och att tycka om någon så jävla mycket så man bara vill slå någon! någon annan då kanske..

i veckan ska jag och joanna ha bakdag med Carl :D det kommer att bli intressant.
något annat som är intressant är att Joanna och viktor har fisbråk i joannas rum. jag kommer fisa på dig! Nej! HAHA jag har redan fisit! amen jävla äckel... vadå äckel du är ett jävla äckel. vadå jag, det var ju du som fes! ja men du fes i badkaret, äckel! osv.
Love is in the air!
pusshej!

RSS 2.0