so, you think you can tell, haven from hell

Sparklehorse – Wish You Were Here

ignore them tonight and you'll be allright

hur mycket man än vet att man har rätt, är det så jävla svårt att intala sig själv att inte deppa ihop. deppa inte, nej okej. och jag vill inte se men det är rätt så knepigt att inte titta. jag är ju så nyfiken. vad fan är jag det för är vad jag undrar

going to the moon brb

 

can you still smell her on me

Jag vill skriva om mina födelsedagspresenter som jag fick av mina fina vänner :)
när jag vaknar och ska bära soffan(som vi var väldigt rädda om, som vi fem timmar senare står och hoppar i med en varsin grogg i handen) till Joanna ser jag att det sitter ett Mycket vackert kort på dörren, det tog en sekund för mig att fatta vem det var ifrån - redigt fin humor! 
Sen när vi var på restaurangen fick jag av joanna och viktor, ett jättefint armband och sen en bok som heter TORSK och handlar om torskar - ska bli otroligt spännande att läsa!
av henke och vicke fick jag den fulaste tröja jag någonsin skådat. dessutom var den i flece(stavas?). dom hade fan lagt 85 riksdaler på den tröjan. + en bok :)
Av lina och elin fick jag ett fint glas och ett fint halsband.
Jag fick choklad av joanna också :D och smörgåstårta.


sen fick jag fler fina presenter på festen, chocklad av amanda och sara, kir med utstyrsel av malin, tosing och diddi, en väska som var en filt av sofie och alex, Chipsskruvar av alvar, det var nog den värdelösaste presenten - dom låg exakt överallt i hela lägenheten när kvällen var slut + i allas hår och allas drinkar.
mendet var henke som städade så vad gjorde det?

broken heart and broken bones, think of how a casterated horse feels

Jag är ARG! vet inte riktigt varför. igår var jag arg på precis allt. mest att en gubbe på min teater var dum i huvudet och jag hade bara lust att kasta mitt manus i ansiktet på honom och gå därifrån men det är viktigt att vi är där nu så det kunde jag inte och då blev jag ännu argare. det är vad jag har att säga för i dag


jag i gräset

19.

Vill bara säga att jag har haft den underbaraste födelsedagen någonsin. är så jävla lycklig, och allt faktiskt mest på grund av mina finaste finaste vän Joanna som fixade allt bara för mig! jag blir knäsvag och snuvig bara jag tänker på det! det var den bästa dagen på svinlänge. du är allt en pudding du! Älskar dig


Och tack alla som kom och firade sa ja ju för fan!!!! 
:)<- jag när jag ler på en gata i frankrike förra sommaren.

svinfint!


hihi

joanna är så jävla söt, jag dör! hon är som ett litet lurvigt får som man bara vill klappa på och springa med över ängarna till oändligheten och vidare! hon har suttit och fixat hela dagen med presenter, bakat tårta, fixat mat och städat lägenheten. är jag en lucky guy or what?

GET READY FOR THE NEXT BATTLE! (baaaaaaaatle)

ikväll blir det tv-spelskväll med joanna och cicci och förhoppningsvis fler trevliga män i skor. ska bli svinkul tycker iallefall jag. precis det är jag sugen på. precis. om det är något jag är sugen på, så är det precis det. allt känns iofs svinbra sen jag bytte pillz. Än så länge, jag ska nog inte hurra för mycket. ger mig fan på att då kommer jag säkert bli scitz0_pms brud som slizar folk på stan. man får inte vara glad för länge då blir det obalans i kraften och så måste det jämnas ut med en jävla massa o-glad. o-fint. men nu är jag jädrans glad iaf. och det är så jävla mycket sol ute:)))))<-dubbelhakan. hihihi

Freedom is just another word for nothing left to loose









7 sanningar om Ronja Rövarns Dottir

Blev utmanad av Cecilia Wålmis att skriva 7 sanningar om mig själv.. 
  • Jag är en teaterapa. I hela mitt liv, eller iallafall när jag var minde och träffade nya människor, brukade jag "testa dom" och spela dom olika små spratt eller låtsas ha en jättakostig personlighet för att se hur reaktionen blev.
  • Jag tänker nog för mycket för mig egen hälsa. Jag kan inte släppa ett "problem" med tanken förens jag löst det. vilket komiskt nog har gjort så jag fått vissa stressrelaterade magproblem, fasst jag aldrig någonsin stressar fysiskt.
  • Min stora dröm är att vandra omkring i världen med en väska på ryggen där man har allt man äger, sen hoppa på lite random tåg som går någonstans man inte vet vart. lite som Into the wild hihi, ja töntigt, sen så ska det ju alltid vara solsken, och man ska ha en vän att umgås med på nätterna.
  • Jag måste känna mig behövd av någon i ett förhållande, vänskap också. kan jag inte ge personen något känner jag mig mindrevärdigt och mår dåligt och sen "tar det slut". Däremot umgås jag ganska ofta med människor som inte kan ge mig något, vilket inte heller är så jävla latjo. 
  • Jag är i ett förhållande jag verkligen gillar för första gången. Vi skulle nog kunna vara tillsammans tills vi blir gamla och får barn. sen när vi inte tänder på varandra längre skulle vi driva om vems fel det var. "men du då, du är ju ungefär lika sexig som en julgran" och så skulle vi jävlas med våra ungar, och vara sådär hurtiga och mysiga hahaha. det tror jag faktiskt.
  • jag älskar att läsa, se på film, spela teater, lyssna på musik, skriva, och jag blir alltid mer rörd när någon random brud i en film bryter ihop än när jag själv gör det i verkligheten. 
  • Nu är jag försenad till skolan.

There is a place. Like no place on Earth.

Alice i underlandet var.. Inte som förväntat, men bra! jag gillade den. johnny depp var som vanligt oemotsägligen svinbra. och det fanns väldigt många underbara quotes, blev helt till mig!
"You're different since the last time i saw you. You were much more... Muchier. You've lost your muchiness"

cellardoor

Alice i underlandet ikväll med JOanan.


annars. har min vecka sett ut ungefär såhär: Fira Elin festa hela natten, gå upp till skolan, Queerkväll vinkällaren festa hela natten, gå upp, jobba hela natten, gå upp tidigt teaterrep hela dagen, jobba hela natten, gå upp tidigt teaterrep hela dagen igen. nu sitter jag här och i stort sätt medvetslös. svin fint.

is it strange? i should change. i dont know.


PUH

I onsdags fyllde min fin fina vän Elin 20 år och det första hon gjorde var att langa alkohol till mig och linah :) 
fint. sen firades hon hela natten och jag skämde ut mig på mitt jobb lite sådär lagom med svinhöga klackar. gick svinbakis till skolan för att komma hem, dra till cicci och till queer deluxe. hade svinkul, sov hos sofie, som är en väldigt gammal vän till mig, hon är också lite gay. cicci ringde på natten och frågade vart jag var, jag berättade att jag var hos så sofie och det blev ett jävlans jublande och hela natten trodde dom hade jag hade gått hem med sofie som ett ragg, haha. det var kul :) sen på morgonen gick jag och sofie på promenad i solen och åt glass. mysigt! det är sådant jag längtar efter att göra med joanna. hela sommaren ska bli så fin. och nu peppar jag på att jobba bakis och gå upp klockan 9 imorgon och ha teaterrep.

RSS 2.0