you just gotta find someone who's worth suffering for

nu är min mys mysigast. :)
den finaste och mysigaste och jag ville bara säga det.

Benen i kors

kanske lite rädd för att skriva för personligt, då min blogg den här gången är publicerad. inte på någon sida, men folk har tillgång till den. jag tror jag ska skita i det i vilket fall. om jag skriver om mina känslor för folk brukar jag inte skriva ut deras namn, så att dom ska slippa känna sig pikade om det skulle vara jobbigt. 
jag känner nu att jag borde skriva mer, det kändes klarare när man skrev av sig all skit dagligen, så kunde man gå tillbaka till skithuset(bloggen) och se hur man tänkte och tyckte då om det kändes bra. 
en störig sak på tapeten jusst nu är CUF.s idiotiska piss kampanj "fuck facket 4-ever". jag kan inte låta bli att bli störd, det är ett så stort jävla skämt så man kan inte förstå hur folk kan ta dom på allvar. Och jag mår dåligt, jag tycker Synd om folk som köper det. Det är synd om folk som är så smittade av samhället att dom tycker att "blondinbella är ju faktiskt Smart, kolla på kissie liksom". Att en person är totalt råpantad och pinsam gör inte en annan idiot smartare. 
för att inte bli jordens största pessimist och koka över av hat, kan jag tala om att jag ser fram emot helgen. och efter det studenten. det var hundra år sen jag har lagt ner tid på att tänka på hur jag ser ut, knepigt men förvånansvärt jävligt roligt. jag ska ha prinsessklänning hihi :D
Imorgon blir det att möta upp Cissilutt och göra mer korvar :D ska bli mysigt. 
två låtar som verkligen är något att hänga i julgran just nu; 
- den mista av segrar med 1990
- babe i'm gonna leave you med led zeppelin, som iofs alltid har hängt i min gran. 
känner att för att det här inlägget ska bli complete så måste jag släppa en bild också.
this is the feeling right now. mest när jag tänkter på CUF. bläää. räcker ut tungan

DIARREAH

och jag vill så gärna prata med dig men vågar inte. jag tror nog att det skulle bli värre. jag är rädd för hur du kommer reagera. sen såklart. om du reagerar så borde det då inte bara vara bra om det händer.

Jag är fattig bonddräng, men jag lever ändå.

Mjölk och äppelmos till frukost, gott :)

the land of the blind

Jag förstår inte varför vissa snackar om det med Mig. Om dom tror att det är det jag vill höra, att jag är bättre. 
men jag tycker inte det är så som ni säger. och jag vill inte bli jämförd.
Hon verkar vara en jättefin människa. 
Inåtvänd, sorgsen, extremt intelligent, det känns som att det är mycket som har gått fel men som att hon vill väl och hela tiden försöker, lämnad tusen gånger men fortfarande omtänksam. 
Jag förstår inte hur folk inte kan se det vackra i människor. Och det gör mig arg, hur du kan ingorera..

den minsta av segrar

och en låt: 1900 – Den minsta av segrar

LAN I LYAN

lanar Heroes med joanna och henke, fin lördagskväll! efter dundertåget i lördags och gurras premiärspelning på svea igår.


jag och henrik på lan

jag och joanna på lan

jag henke och joanna på lan

HEJ DÅ

Här har vi allt som du behöver

idag är jag nervös utav helvete. hela mit framtid beror på om jag kommer in på marieborg eller inte.
hoppas hoppas hoppas.

dundertåget imorgon! en fin helg framöver. har inget vettingt att skriva.

-

bilder från skolan som skall hem.



Cillbert

Fin fika med cillbert förut!
Nu blir det: gosa ner mig med Oz, försöka lägga upp mitt liv så smidigt som möjligt den här månaden.
jag och Joanna har köpt fritidskort, så på onsdag eller torsdag ska vi åka till motala. fråga mig inte varför motala, för det vet jag inte. joanna ville dit. haha söt
godnatt!

sparka uppåt, inte nedåt

Har varit kanske den bästa helgen i mitt liv! finfin fredag med fina vänner, billigt vin och sanning och konsekvens kortlek, senare på kvällen blev det till att fira Sofie som fyllde 20, gammal tant, det var trevligt och väldigt goda mockarutor. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mockarutor. (mmmmmmmmm!)
Gå upp tidigt på lördagsmorgonen för att bege sig till rådhustorget och sac-fanorna flajade högt och fint :) himla skönt att samlas med alla glödande spirits och få gorma lite på stadens gator tillsammans med bra människor.

bild snodd från revolution.se

Efteråt höll alla skitbra tal verkligen, det brukar kunna bli lite stelt och att alla säger lite samma saker, men i år var det verkligen skitbra. blev nästan lite tårögd. hehe Och kvällen var riktigt lyckad, sac fyllde 100 så det var fest på Cresendo, härliga människor och bra band spelade! allting var verkligen skitkul och jättelyckat.  slutade med både jolly, hugos och cromwell och efterfest hos Raz columbus. Värd kväll!

RSS 2.0