Home is not where you live, but where you are understood

Jobbet imorgon kommer ta eeevigheter, jag längtar så himla mycket tillsimorgon eftermiddag nämligen. Jag och rasmus ska ut och "vakta" hans mormors hus på landet, vid sjön, ensamma med en flaska vin eller tre. Känner på mig att det kommer bli kanske den mysigaste helgen på länge:) vi får så sällan särskilt mycket tid över för varandra.. 
Rasmus drar iväg mig på äventyr varje helg nu i och för sig, nästa helg ska vi ta färjan över till finland, sova över på båten en natt.. Finaste du

the state the sea left me in

och jag vill sjunka under jorden. för första gången vill jag inte ha dig här, fast det vill jag egentligen men jag vill bara vara ensam. 

Black coffee


give a little bit

Dom senaste dagarna har varit finast i världen. vi försöker att spendera så mycket tid som möjligt med varandra innan du åker. jag vill inte ens tänka på då, men.. det är ett år. ett år klarar jag, och vi kommer ju faktiskt kunna träffas ibland, på helger och så. 
I helgen åker vi ut till landet för att vakta Rasmus mormors hus, vid sjön! det pirrar när jag tänkter på ur mysigt det kommer bli, :D hehehe. 
Jobba åtta timmar om dagen är ett lidande när man hela tiden längtar efter att få komma hem!

The beatles


MILK AND HONEY


steps


LADDA UPP BILDJÄVELN DÅ FITTDATOR.

och idag hade jag kanske roligast på ett bra tag med fina vänner. och vi badade i en miljon år och slängde oss i stora lianer från stora stenar vilket var läskiiiiii hihihihi men kul.
mitt jobb är varmt.
Imorn blir det 60 års fest för Rasmus och simon och simon, ser frem emot!! att träffa allt folk och spelning :)
nu blir det film och kladdkaka med grannen och vännen min. 
God afton mina vänner! 

vi

du sa, jag är nog en mer inåtvänd person, men jag tror att jag kan vara ganska mycket utåt.. tycker du att är det?
Jag vet bara att jag tycker om dig. det är den ända känslan som svävar i luften omkring mig jämt.

Drömpalats


SLUTA NEGGA

Just nu; Negativa människor överallt i överflöd. männsikor som inte vill se den fina i livet, eller inte ens försöker. det är en sak att må dåligt, det gör alla, att må dåligt och att visa sina känslor är något fint, så det är absolut inte det jag menar. men att välja att allting suger hela tiden och det finns inte ett skit att göra åt det är lathet och egoism, när man drar ner alla andra runt sig i sin egen skit, alla andra som hela tiden försöker och kämpar för att alla ska må bra men aldrig gör det tillräckligt bra. 
Och oftast är det människorna som klagar som inte skulle stå ut en sekund i någon annan klagande deprimerad människas närhet. Människor som förväntar sig att alla runt omkring en ska lösa ens problem, och gör dom inte det, då är dom inga riktiga vänner, då kan dom lika gärna dra åt helvete. 
ibland förstår jag inte vad jag fortfarande gör på dagis. 

Grizzly Man

Man vet att man är uttråkad när man har spenderat en timme med att argumentera ett rätt så obetydelsefullt ämne med rätt så oseriösa människor på facebook och kommer på sig själv med att bli riktigt stolt när man vinner det.
haha och när man fnissar till "Maria gillar Sverigedemokraterna har fel och Bröst".

Nu ska ja se en film om Grizzlybears, take care's



Can you keep a secret? I'm just as weak as you

Afraid of living without you
Afraid of dying out of love

 

It's a new thing I have for you
I'm alone
But the loneliness is gone

 

 

 






Fred och Kärlek

skön vecka med skönt folk, och jag verkar vara den ända som kom hem frisk. 
Jag började gråta till Rooster, Barn av vår tid & It takes a fool to remain sane. fint.  
Kom hem till en tom och död lägenhet, men min finaste plingade på och jag fick pussas i en evighet. 
har myst och badat och ätit mat i två dagar nu. funderar på vad den här sommaren har att erbjuda framöver, börjar ju jobba snart. 
idag blir det parkhäng med stenkastarvänster-kidz. MYSI
godnatt!

RSS 2.0