En midsommarnattsdröm

Har varit ganska händelserikt på senaste dagar, Teaterfestivalen, som gick bra mot alla odds!
sen var vi också igår och kollade på en midsommarnattsdröm, och jag höll på att kissa på mig av garv
hahahaha det var så jävla bra! 
jag måste dö. Dö. DÖ. DÖ! 
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!
längtar till studenten, pluggar och lever snålt. 

And I've been starvin' to be alone

Ska se "Kick-ass" på bio ikväller med fisen. Hoppas den Kickar ass som Amanda sa. 
Igår var det mysigt i kärleksparken med rasmus och hans vänner. Jag får såna jävla energiryck av solen. vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara springa runt och bita folk i röven. Jag är jämt sugen på öl, och vill bada. Jag vill bara vara ute. tyvärr så finns det något som heter läxor, prov, omprov och uppsatser. Ett ting som jag råkar ha mycket av. 
FESTLIGT! 

fiends dont let friends get haircuts

HAR TANKAT EN JÄLA MASSA FILMER NU, FETT! ja det var väl ungefär det jag har att meddela idag. förutom att i sommar ska jag ha så jävla kul att jag inte ens ska titta åt en dator. 
ja eller. jag ska ha kul. 
blir så himla lycklig av att det är sol ute så det är barnsligt. vill nästa sätta mig ner och gråta en skvätt, hoppa i vattenpölarna och smörja in ansiktet med jord. '
dessutom har jag sökt till marieborg nu. vågar inte ens hoppas på att komma in. men det gör jag ändå i smyg.


fin dag, torsdag

Har haft en ganska galen natt och dag på resturang sabai tong! ollan och jag har lirat heroes och käkat cocoballs för fulla rullar. sen har vi jobbat. jag har lärt mig kassan, woho, kanske ska få jobba här woho! ikväll har killen jag ligger med spelning och vi får en anledning till att öla, woho! en fin dag torsdag.

i'ts in your blood but not in mine, what's in your blood is in my mind

Väntar på Rasmus. det börjar bli en välanvänd fras. Han ska komma och hämta mig sen ska vi åka ut till simpa k på landet. dom har varit där sen i söndags redan, då jag fick väldigt söta och efterblivna samtal på jobbet. hehehehehe!
här är jag cool i henkes tröja
här är jag glad i henkes tröja.
fick föresten låna balklänning av amanda, det var riktigt sweet av henne, jag hade inte haft råd. och den var fin :) dom flesta brukar vara ganska fula.
funderar på att gå och ta en fika med någon medans jag väntar. haha, gå och sätta mig hos nån random och fika med dom fast dom inte fikar med mig. 
:( 

Tjena bloggen.

Jag gillar att mina chefer har placerat mig i garderoben permis nu för jag måste ju medge att det inte finns någon bättre än jag. i garderoben. och man kan göra massa roliga saker. tillexempel Man kan dra roliga skämt. 
Som "nu kommer jag ut ur garderoben" när man går ut ur den. Man kan skoja med folk när dom frågar vart toaletten är
- Den är där ........(när dom gått) NAAAAAT. hehe nej så får man såklart inte göra. Och sen också såklart är det väldigt trevligt att beskåda jossas vackra figur mens hon springer omkring på golvet och roar sig. 
Jossa och jag har föresten varit på Halvars två gånger redan, vem slår det, är vad jag undrar. Samma dag som det öppnade tillochmixen. Och igår på jobbet kommer en DJ, som brukar köra parklife tror jag, förbi garderoben med kommentaren GLAD PÅSK och förlåt i förväg. hahahaha, och ja.. inatt bär det av igen. Det underbara äventyret på svea skeppet.
jag borde plugga, fotografera och läsa manus. den som spar han har! kan ju bli roligt att ta itu med imorgon istället.

HAHAHAHA

Ett bra sätt att bli glad när allt känns lite surt är iaf att kolla på gamla fina bilder! ALTSÅ JAG DÖR!!!! ahahahahaha förut gick jag av slump in på skogsröjet mappen och fan vad många FINA bilder det finns. jag kan publicera några av dom finaste!

HAHAH hitta joanna!

SVINARG!
fan nu kom jag på att jag förde över resten av alla bilder på hårddisken. 

I used to live alone before i knew you.


RSS 2.0